Visa allastudier.se som: Mobil

Pediatrisk omvårdnad med inriktning mot akutsjukvård

Karolinska institutet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2022 - Distans

Pediatrisk omvårdnad med inriktning mot akutsjukvård

Akutsjukvården inom pediatriken har en central roll och nya och fördjupade kunskaper behövs för att möta barn, ungdomar och deras familjer i det akuta skedet. Att omhänderta akut sjuka och skadade patienter bland barn och ungdom innefattar att snabbt fatta korrekta beslut, trots begränsad bakgrundsinformation om patienten. En väl fungerande kommunikation är av stor vikt inom akutsjuk­vården med tanke på de korta vårdtiderna, där en stor mängd informa­tion ska överföras mellan olika vårdgivare.Det är en kompletterande kurs för dig som är färdig specialistsjuksköterska, alternativt för dig som arbetat några år inom barnsjukvård. Den syftar till att du ska förvärva fördjupade kunskaper inom ämnet omvårdnad inom pediatrisk akutsjukvård.

Förkunskaper

Av Socialstyrelsen utfärdad legitimation som sjuksköterska. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 och Engelska A/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutetRecensioner

Det finns inga recensioner för Pediatrisk omvårdnad med inriktning mot akutsjukvård

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön