Visa allastudier.se som: Mobil

Reflekterande praktik - att utveckla verksamhet och profession

Karolinska institutet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2022 - Distans

Reflekterande praktik - att utveckla verksamhet och profession

Den här kursen riktar sig till chefer inom hälso- och sjukvården som vill främja/verka för kompetens- och verksamhetsutveckling i klinisk verksamhet. Den vänder sig även till hälsoprofessioner som vill utvecklas i sin profession för livslångt lärande eller som har uppdrag att driva utveckling-/kvalitetsarbete i klinisk verksamhet.Kursen ger dig kunskaper att utveckla verksamhet och lärande utifrån ett evidensbaserat perspektiv. Vi går igenom hindrande och underlättande faktorer för förändringsarbete och du kommer under kursen arbeta med ett självvalt utvecklingsarbete i den egna kliniska verksamheten. Vi arbetar även med återkommande reflektion och feedback, individuellt och i grupp.

Förkunskaper

Minst 120 hp inom vilken det ingår en yrkesexamen inom hälso- och sjukvård. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 och Engelska A/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutetRecensioner

Det finns inga recensioner för Reflekterande praktik - att utveckla verksamhet och profession

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön