Visa allastudier.se som: Mobil

Tinnitus - orsaker, utredning och behandling

Karolinska institutet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Huddinge
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2022 - Huddinge

Tinnitus - orsaker, utredning och behandling

Kursen ger dig fördjupade kunskaper om tinnitus för att på bästa sätt kunna bemöta patienter med tinnitus. Tinnitus drabbar en stor andel av befolkningen och patienterna kan träffa många olika professioner med avsikt att lindra besvären. Vad som ger lindring mot besvären för en patient kanske inte alls hjälper en annan person, som istället behöver en annan insats. Den här interprofessionella kursen innehåller tvärvetenskapliga aspekter av tinnitus där orsaker, utredning och behandling kommer att belysas från flera olika håll.Kursen ges på kvartsfart för att underlätta för dig som är yrkesverksam att delta.

Förkunskaper

Minst 120 hp inom vilka det ska ingå en kandidat- eller yrkesexamen inom hälso- och sjukvård. Alternativt socionom- eller specialpedagogexamen. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 och Engelska A/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Tinnitus - orsaker, utredning och behandling

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön