Visa allastudier.se som: Mobil

Vetenskaplig teori och metod för primärvård 2

Karolinska institutet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Huddinge
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Huddinge

Vetenskaplig teori och metod för primärvård 2

Kursen är en fortsättning på kursen "Vetenskaplig teori och metod för primärvård 1". Den riktar sig till dig som har examen från hälso- och sjukvårdsutbildningar som har intresse för primärvården. Kursen ger en grund för forskarutbildning och till dig som vill arbeta med utvecklingsprojekt, handledning och utvärdering inom sitt kliniska arbete.Kursen innehåller vetenskapligt skrivande på engelska, grundläggande epidemiologi och interventionsforskning, samt linjär regression. Kursen har ett studentaktiverande arbetssätt där den egna inläsningen varvas med föreläsningar, seminarier och praktiska övningar.

Förkunskaper

Kandidatexamen eller yrkesexamen om minst 180 hp inom hälso- och sjukvård. samt kursen Vetenskaplig teori och metod för primärvård 1 (7,5 hp) eller motsvarande. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 och Engelska A/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Vetenskaplig teori och metod för primärvård 2

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: