Visa allastudier.se som: Mobil

Vetenskapsteori och forskningsmetodik inom odontologi

Karolinska institutet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Huddinge
15 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Huddinge

Vetenskapsteori och forskningsmetodik inom odontologi

Denna kurs är den första grundläggande och behörighetsgivande kursen tänkt för dig som har för avsikt att läsa till en magisterexamen i tandteknik eller oral hälsa, eller vill ta en masterexamen i odontologi. Kursen ger dig möjlighet att utveckla din förmåga att analysera och kritiskt granska odontologisk forskning. Du kommer att få de kunskaper du behöver i vetenskapsteori och forskningsmetodik för att kunna genomföra ett examensarbete inom ditt huvudområde på avancerad nivå. Kursen är en modifierad distansutbildning som ges på kvartsfart under ett läsår. Undervisningen ges vid obligatoriska träffar cirka en gång per månad, i två dagar. Resterande delen av kursen bygger på självstudier och inlämningsuppgifter.

Förkunskaper

Yrkes- eller kandidatexamen om minst 180 hp inom odontologi, odontologisk profylaktik/oral hälsa eller tandteknik. Dessutom krävs Svenska B/Svenska 3 och Engelska A/Engelska 6 med lägst betyget godkänd/E.

Karolinska institutet

Karolinska Institutet (KI) är ett av världens ledande medicinska universitet och Skandinaviens största centrum för medicinsk utbildning och forskning som spänner över hela det medicinska fältet, från psykologi till cell- och molekylärbiologi. Hit kommer studenter och forskare från jordens alla...


Läs mer om Karolinska institutet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Karolinska institutet

Recensioner

Det finns inga recensioner för Vetenskapsteori och forskningsmetodik inom odontologi

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: