Visa allastudier.se som: Mobil

RMIT Vietnam

KILROY Vietnam
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Hanoi, Ho Chi Minh city
Kommande starter
Hanoi
Löpande 
Ho Chi Minh city
Löpande 

RMIT Vietnam

RMIT Vietnam

Vietnam är ett livligt land som ständigt utvecklas. RMIT Vietnam erbjuder en helt unik upplevelse och massor av ny erfarenhet. Världen förändras för var dag och RMIT Vietnam ger dig en chans att se förändringen och även vara en del utav den då den sker. Med en utbildning från RMIT Vietnam kommer du stå starkt i den internationella arbetsmarknaden.

Varför ska du studera på RMIT Vietnam?

Några anledningar till varför du ska studera på RMIT Vietnam:

  • Västerländsk utbildning i en unik läromiljö där du får uppleva att studera i ett dynamiskt och utvecklande land.
  • Internationellt godkända utbildningar med ett globalt fokus - undervisningsspråk är engelska
  • Service och faciliteter i världsklass
  • Överkomliga priser
  • Lärare från hela världen
  • Study abroad-studenter kan läsa en termin på varje campus och på så vis uppleva två väldigt olika städer

Vad kan du studera?

RMIT erbjuder studier inom många olika ämnen. Du kan välja att studera:

  • Study Abroad
  • Studier på bachelor-nivå
  • Studier på master-nivå

Hur kan du studera?

Studenter kan välja att studera två eller tre terminer per läsår. Vi tre terminer per läsår är det möjligt att bli klar med en Bachelor's degree på endast två år.

Två campus i två olika städer

RMIT Vietnam har två olika campus, Saigon South Campus och Hanoi Campus. 

Saigon South Campus

RMIT Vietnams Saigon South Campus är en specialbyggd, nutida undervisnings-lokal med internationell standard. Huvudbyggnaden på campus är en femvånings-byggnad med trådlös teknologi, som gör att studenterna kan komma åt akademisk information var de än är.

Fritids- och eventkomplexet har ett brett utbud av fritidsaktiviteter som ger studenterna möjlighet att utöka sina färdigheter och socialisera sig utanför klassrummet. Studentaktiviteter inkluderar bland annat ”sociala klubbar” och idrottsgrupper så som fotbolls- och basketslag, yoga, aikido, och modern dans. 

Hanoi campus

RMIT Vietnam i Hanoi har fått nya lokaler i Handi Resco-byggnaden som ligger precis vid en av Hanois mest pittoreska sjöar. Det nya campus-området är inrett med det senaste inom undervisningsfaciliteter, de använder multimedia-teknologi och andra innovativa verktyg som tillåter mindre grupper att lära sig saker i en personlig och gemensam omgivning.

Även Hanoi Campus har olika sportaktiviteter och sociala grupper som är tillgängliga för dess studenter. 

Boende på Saigon South Campus

På Saigon South Campus finns det boende till runt 100 studenter och det varierar från studiolägenheter för en person till att dela med flera personer. 

Boende på Hanoi Campus

På campuset i Hanoi finns det inga möjligheter att bo på campus, men deras student support team och internationella avdelning hjälper studenterna att hitta boende.

Om Ho Chi Minh City (Saigon)

Den här storstaden är en av de mest händelserika platserna i Sydostasien. Den snabba utvecklingen som skett de senaste fem åren har gjort den här staden unikt charmerande, med moderna skyskrapor i kontrast med vackert bevarad fransk kolonial-arkitektur.Staden är känd som den ekonomiska huvudstaden i Vietnam.

Invånarna här välkomnar turister och främlingar med ett leende, trots sin 4000 år långa kamp för självständighet. Först kom och gick kineserna, sedan fransmännen och till sist amerikanerna. Alla har lämnat en kulturell smältdegel som ångar med andan om utveckling.

Om Hanoi

Hanoi är en stad med intensiv tradition och robust kultur, och kallas ibland ”the grand old dame of the orient”. Till skillnad från många andra asiatiska huvudstäder, har Hanoi bevarat sin historiska originalitet.

År 2010 firade Hanoi sitt 1000-årsjubileum med en årslång fest för att hedra de vietnameser som slogs på otaliga sätt för att utveckla Vietnam till nationen det blivit och för att föra historien vidare till kommande generationer. Det här symboliserar det som Hanoi står för – titta tillbaka på det förflutna, för att inspirera till framtida utveckling. 

Förkunskaper

RMIT Vietnam kräver att du har goda betyg från gymnasiet. Vissa program kräver även en portfolio, Skype-intervju eller har specifika intagningskrav.

Engelskakunskaper
Det krävs att du antingen har bra engelskabetyg från gymnasiet eller att du har ett godkänt resultat på TOEFL-testet.

Ansökan
Kontakta KILROY för att få mer information om behörighet och hur du ska gå till väga i ansökningsprocessen.

KILROY Vietnam

Matkulturen i Vietnam

Studera utomlands med KILROY Vi hjälper dig med hela ansökningsprocessen när du vill studera utomlands. Våra studierådgivare är experter på utlandsstudier och praktik utomlands. KILROY finns till för dig för att din ansökningsprocess ska bli tryggare, enklare och smidigare. Oavsett...


Läs mer om KILROY Vietnam och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

KILROY Vietnam