Visa allastudier.se som: Mobil

Estetisk akupunktur

Kina-Terapi Skolan
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
3 dagar
Heltid
Icke studiemedelsberättigad
9 250 SEK inkl. moms
Startdatum: Löpande - Stockholm

Estetisk akupunktur

Motverka tecken på åldrande med estetisk akupunktur
På senare år har estetisk akupunktur blivit den som ökar mest i popularitet runt om i världen. Just nu är intresset enormt i Los Angeles, London, New York och såklart i Sverige! Estetisk akupunktur slätar ut linjer och rynkor och motverkar påsar under ögonen vilket bidrar till en naturlig ansiktslyftning. Behandlingarna ger mycket bra resutat och är helt utan kemikalier!

Lär dig estetisk akupunktur på tre dagar
Kina-Terapi Skolan har tagit fram en utbildning som är på tre dagar och är öppen för alla. Du behöver alltså inte några förkunskaper alls! Det går också att läsa kursen helt privat. Du läser då två dagar istället för tre och står själv för lokal och personer att öva dina kunskaper på.

Utbildningens upplägg
Dag 1: 18.30 – 21.00
Grundläggande om den estetiska akupunkturen – vad den bygger på, vad den har för fördelar och hur man lägger upp en behandlingskur. Genomgång av akupunkturpunkterna den här metoden använder samt de fem tibetanska riterna som föryngrar kropp och sinne.
Dag 2: 09.00 – 15.00
Praktiska övningar! Flexologiska behandlingar och ansiktsmassage. Samt en genomgång av vilka örter som är bra för hud och hår. Fortsatt träning av de fem tibetanska riterna.
Dag 3: 09.00 – 15.00
En sista träning av de fem tibetanska riterna. Du får lära dig en ny metod för estetisk akupunkturbehandling vilket i slutändan ger dig två kompletta metoder!

Förkunskaper

Du behöver inga förkunskaper för att gå den här utbildningen.

Kina-Terapi Skolan

Kina-Terapi Skolan

Kina-terapi Skolan – Skolan för Naturlig Hälsa”Den värld vi lever i ska förse oss med allt vi kan tänkas behöva. Mat, skydd, luft och vatten. Den ska också ge oss möjlighet att växa som individer. Bl a genom utmaningar från...


Läs mer om Kina-Terapi Skolan och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Estetisk akupunktur
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Kina-Terapi Skolan

Gör en intresseanmälan

För att beställa information om Estetisk akupunktur, fyll i följande uppgifter: