Visa allastudier.se som: Mobil

Undersköterska validering – Falun

KompetensUtvecklingsInstitutet KUI
Sammanfattning
Komvux
Falun
Klassrum
Startdatum: Se vår hemsida - Falun
Utbildning KUI

Undersköterska validering – Falun

Undersköterska validering – Falun

Utbildningen Undersköterska validering – Falun är kostnadsfri och CSN-berättigad. Kurslitteratur lånar du under hela din studietid. Du möts av legitimerade vårdlärare med mångårig yrkeserfarenhet inom vården.

Fakta

Kurslängd: Individuell kurslängd, max 1550 gymnasiepoäng
Studieform: Validering
Erfarenhet: Praktiska erfarenheter eller förvärvat kunskaper inom vård och omsorg
Ansökan och studiestarter: Läs mer om ansökan ››

Förkunskaper

Godkänt i svenska eller svenska som andraspråk, och matematik på grundskolenivå är lägsta krav. Arbetsgivarintyg som styrker nuvarande eller tidigare anställning inom vården. Om din lärare bedömer att du inte har tillräckligt med erfarenhet för att genomföra validering, erbjuds du att läsa undersköterskeutbildningen på distans istället ca 59 veckor).

Kursupplägg

Lärarledda gruppsamtal samt individuella prov (prövning) Betyg ges utifrån alla betygsnivåer.

Fördjupningar

En bit in i utbildningen väljer du en fördjupning du vill specialisera dig inom. Samtliga fördjupningar ger dig kompetens att arbeta som undersköterska.

Hälso- och sjukvård

Denna fördjupning ger dig kompetens att arbeta som  undersköterska inom hälso- och sjukvården. Då kan du arbeta inom akutsjukvård, på sjukhusens vård-avdelningar eller på vårdcentral.

Äldreomsorg

Denna fördjupning ger dig kompetens att arbeta som undersköterska inom äldreomsorgen exempelvis inom hemtjänst, hemsjukvård eller på särskilda boenden för äldre.

Funktionsnedsättning

Denna fördjupning ger dig kompetens att arbeta som undersköterska inom LSS-verksamhet eller personlig assistent där du ger stöd i vardagen åt människor med olika funktionsnedsättningar.

Psykiatri

Denna fördjupning ger dig kompetens att arbeta som undersköterska inom psykiatri eller skötare inom psykiatrisk vård. Som skötare arbetar du exempelvis på en psykiatrisk vårdavdelning, öppenvårdsmottagning på ett sjukhus eller i brukarens hem.

Socialt behandlingsarbete

Denna fördjupning ger dig kompetens att arbeta som undersköterska inom socialt arbete, boendestödjare, stödassistent, boendeassistent, ledsagare, vårdare på en institution, behandlingshem eller ungdomshem.

Gymnasiearbete 100 p

Gymnasiearbete för vård och omsorg 100 p ingår för alla som inte har läst det tidigare. För vidare upplysning, kontakta  Vägledningscentrum i Falun.

Studiestöd

Utbildningen är kostnadsfri. Du kan söka studiemedel från CSN, www.csn.se

Kurslitteratur lånar du av oss

Du får låna kurslitteratur hos oss under hela din utbildningstid.

Ansökan

Är du folkbokförd i Falun kommun ansöker du till våra utbildningar och kurser via kommunens webbansökan senast angiven sista ansökningsdag. Det är alltid din hemkommun som beviljar din studieplats.

Läs mer om ansökan

Så här arbetar vi

Hos KompetensUtvecklingsInstitutet arbetar inspirerande och engagerade lärare som både har pedagogisk kompetens och yrkeskompetens och vi anpassar studierna så att de passar din livssituation. Läs mer om hur det är att studera hos KUI ››

Kontakta oss

KompetensUtvecklingsInstitutet bedriver utbildningen på uppdrag av Falun kommun. Lärarledd undervisning sker i vår utbildningslokal på Gruvgatan 2 i Falun.

KompetensUtvecklingsInstitutet
Falun UtbildningsCenter
Gruvgatan 2, plan 4
791 62 Falun
023-777 870
falun@kui.se

Videoreportage

KompetensUtvecklingsInstitutet KUI

Gymnasial yrkesutbildning (Komvux) och Yrkeshögskola för dig som vill arbeta eller redan arbetar inom vård och omsorg eller förskola, skola och fritidsverksamhet. Sedan 1999 har KompetensUtvecklingsInstitutet (KUI) helt fokuserad sin utveckling och kompetens inom vård, omsorg, förskola och fritidsverksamhet. Genom ett...


Läs mer om KompetensUtvecklingsInstitutet KUI och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Undersköterska validering – Falun
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Kompetensutvecklingsinstitutets Facebook

Hitta till utbildaren

KompetensUtvecklingsInstitutet KUI

Fabriksgatan 12
503 38 Borås


Recensioner

Det finns inga recensioner för Undersköterska validering – Falun

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Undersköterska validering – Falun från KompetensUtvecklingsInstitutet KUI, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön