Visa allastudier.se som: Mobil

Coachande Säljledare - Diplomutbildning

Koordinata
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
Deltid
Icke studiemedelsberättigad
14 900 SEK inkl. moms
Startdatum: Löpande - Distans
utbildning bild koordinata

Coachande Säljledare - Diplomutbildning

Vad ökar chansen till ett Ja?
Hur kan försäljningen påverkas? Vilka komponenter förbättrar säljmötet? Vilka uppgifter har en säljledare? Och hur kan Du coacha fram bästa, möjliga resultat?

Med den digitalisering som i många avseenden förändrat köpbeteenden och vanor behöver Du som säljare lära dig att mästra din yrkesroll. Denna utbildning ger dig möjlighet till att fördjupa dig i de olika aspekter som säljartiteln innebär och ger dig kunskaper i att leda och coacha inom försäljning. Vidare får Du förutsättningarna för att erövra marknaden som diplomerad Coachande Säljledare.

Utbildningen sker helt på distans med litteratur, quiz, case, inlämningsuppgifter och övrigt kursmaterial som tillgodoses genom lärplattformen. Som student ska du även kunna sammanfatta dig i ett PM.

All kurslitteratur ingår.

När startar utbildningen?
Utbildningen till Coachande Säljare går helt på distans och med löpande startdatum. Du kan själv välja när du börjar och i vilken takt du vill studera. Rekommendationen är att åtminstone avklara samtliga delar inom 12 månader.

Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till allt material under hela studietiden.

Ångerrätt
Vad händer om jag har synpunkter på utbildningen?
För att du som student ska bli så nöjd som möjligt är vi öppna för all feedback och välkomnar dig att kontakta oss. På Koordinata är vi medvetna om att alla har olika lärstilar och vill tillmötesgå dina behov som student. Enligt distansavtalslagen har du som konsument även 14 dagars ångerrätt och kan under denna tid lämna återbud om du upplever att utbildningen inte uppfyller dina förväntningar.

Kan jag dela upp betalningen?
Självklart, du kan välja mellan olika betalningsalternativ när du registrerar dig på utbildningen.

Koordinata

Koordinata

Söker Du utveckling och nya möjligheter? Är Du redo att ta nästa steg i karriären? Om KoordinataPå Koordinata är vi passionerade över information, coaching och kommunikation och erbjuder utbildningar för yrkesroller där detta är väsentligt; Ledarskap, digitalt arbete, i hållbarhetsfrågor,...


Läs mer om Koordinata och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Coachande Säljledare - Diplomutbildning
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Coachande Säljledare - Diplomutbildning från Koordinata, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: