Visa allastudier.se som: Mobil

Diplomutbildning Coachande ledarskap

Koordinata
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Distans
4 månader
Deltid
Icke studiemedelsberättigad
12 500 SEK inkl. moms
Startdatum: Löpande - Distans
utbildning bild koordinata

Diplomutbildning Coachande ledarskap

Coachande Ledarskap
Bli en vinnande ledare genom denna omfattande ledarskapsutbildning som berör ett coachande förhållningssätt, verksamhetsutveckling genom ökad motivation, samt drivkraft genom att implementera ett nytt perspektiv på de anställdas potential.

Övervinn onödiga hinder genom ökad medvetenhet och reflektion i relationen till medarbetare. Dagens medarbetare kräver mer av sitt arbete vilket betyder att dagens ledare också behöver vara mer. I denna utbildning får du nya insikter i vad ledarskap faktiskt innebär och hur ett coachande förhållningssätt kan skapa motivation och drivkraft på arbetsplatsen. Vidare fokuserar utbildningen på ledarens nödvändiga balansgång mellan coach- och ledarrollen.

Utbildningen sker helt på distans med litteratur, quiz, inlämningsuppgifter och övrigt kursmaterial som tillgodoses genom lär plattformen. Allt kursmaterial ingår.

När startar utbildningen?
Ledarskapsutbildningen går helt på distans och med löpande startdatum. Du kan själv välja när du börjar och i vilken takt du vill studera. Rekommendationen är att åtminstone avklara samtliga delar inom 12 månader.

Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till allt material under hela studietiden.

Vad händer om jag har synpunkter på utbildningen?
För att du som student ska bli så nöjd som möjligt är vi öppna för all feedback och välkomnar dig att kontakta oss. På Koordinata är vi medvetna om att alla har olika lärostilar och vill tillmötesgå dina behov som student. Enligt distansavtalslagen har du som konsument även 14 dagars ångerrätt och kan under denna tid lämna återbud om du upplever att utbildningen inte uppfyller dina förväntningar

Kan jag dela upp betalningen?
Självklart, du väljer mellan olika betalningsalternativ när du registrerar dig på utbildningen.

Förkunskaper

För denna ledarskapsutbildning krävs inga förkunskaper. Vi tror att detta är ett utmärkt val för dig som står i en ledarroll på din arbetsplats, eller dig som avser arbeta som ledare i framtiden.

Koordinata

Koordinata

Söker Du utveckling och nya möjligheter? Är Du redo att ta nästa steg i karriären? Om KoordinataPå Koordinata är vi passionerade över information, coaching och kommunikation och erbjuder utbildningar för yrkesroller där detta är väsentligt; Ledarskap, digitalt arbete, i hållbarhetsfrågor,...


Läs mer om Koordinata och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Diplomutbildning Coachande ledarskap
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomutbildning Coachande ledarskap från Koordinata, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön