Visa allastudier.se som: Mobil

Singer/Songwriter - heltid

Kulturama Yrkesutbildning
Sammanfattning
Yrkesutbildning
Stockholm
80 veckor
Heltid
CSN-berättigad
46 900 SEK inkl. moms
Startdatum: 2020-08-24 - Stockholm
Sista ansökan: 2020-03-15

Singer/Songwriter - heltid

Singer/Songwriterutbildning på heltid
Kulturamas Singer/Songwriter-utbildning i Stockholm riktar sig till dig som är sångare och skriver egna låtar och som också vill lära sig grunderna inom musikproduktion. Utbildningen ger dig verktyg att förverkliga dina idéer.

Utbildningens innehåll
Utbildningen ingår i den 2-åriga utbildningen Artist, musiker och musikproducent.

Ett eget uttryck
Tyngdpunkten ligger på artistisk utveckling och på att finna ditt eget uttryck. Arbetet med det kreativa skapandet, de egna texterna och musiken och utveckling av själva framförandet kombineras med inspelningsteknik och musikproduktion i studiomiljö fram till inspelning av dina egna sånger. Klassen består utav 12 elever och du undervisas med utgångspunkt från din individuella utgångspunkt men gruppens dynamik och arbete är av stor betydelse för din utveckling.

Under läsåret arrangeras ett antal konserter på Kulturamas scener och/eller på andra scener i Stockholm.

Fördjupning
I slutet av år 1 gör du ett aktivt val om du vill gå hela utbildningen genom att fortsätta år 2. Under år 2 får du fördjupad undervisning att arbetar på en mer avancerad nivå.

Även under år 2 arrangeras ett antal konserter på Kulturamas scener och på andra scener i Stockholm. Kursplanen innehåller också ämnet branschkunskap där du får träffa yrkesverksamma musiker, skivbolagsanställda, boknings- och managementbolag.

Du som redan har avancerade förkunskaper och vill gå vidare till en yrkesutbildning som ger djupgående kunskaper kan söka direkt till Singer/Songwriter år 2.

Efter avslutat läsår har du utvecklats som artist och låtskrivare och har kan skapa en plattform i branschen eller gå vidare till Musikhögskolor.

En unik skola i Norden
På Kulturama får du möjlighet att etablera samarbeten med likasinnade. Andra talanger som har siktet inställt på en karriär på eller bakom scenen. Här samsas framtidens sångartister, musiker, dansare och skådespelare sida vid sida. Vi är faktiskt den enda skolan i Norden som har alla dessa discipliner samlade under ett och samma tak. Här börjar du bygga ditt nätverk av kontakter som ska stötta, trösta och glädjas med dig i framtiden.

Förkunskaper

Du bör ha skrivit ett antal låtar och tagit sånglektioner och/eller sjungit i band. Gymnasieskola, gymnasiesärskola eller motsvarande utbildning alt. ha viss yrkeserfarenhet.

Kulturama Yrkesutbildning

Kulturama Yrkesutbildning

Din dröm, vår verklighet. På Kulturama har du möjlighet att under professionell ledning utforska och finna dina styrkor som framtida artist. Kulturama är Sveriges största center för estetiska utbildningar där elever varje år examineras ut i arbetsliv och in på...


Läs mer om Kulturama Yrkesutbildning och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Singer/Songwriter - heltid
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Singer/Songwriter - heltid från Kulturama Yrkesutbildning, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön