Visa allastudier.se som: Mobil

Välkommen att studera hos Yrkeshögskolan Kungsbacka!
Vi ligger centralt i Kungsbacka med närhet till restauranger och pendeltåget. I vår skola har vi ett eget café med studentvänliga priser.

Vi samarbetar med över 300 företag. Företagen är representerade i våra ledningsgrupper och undervisar i utbildningarna. Detta säkerställer att du alltid får den senaste kunskapen och kompetensen som behövs i arbetslivet.

Vår skola är utrustad med den senaste tekniken. Till hjälp i studierna så använder vi lärplattformen Fronter. Detta gör att du kan komma åt dina filer hemifrån på ett smidigt sätt.

Vi är en liten skola, där du blir sedd. Våra klasser har högst 24 studenter. Vårt mål är att du ska få jobb efter din examen hos oss. För att säkerställa att du får rätt kompetens har vi ett nära samarbete med arbetslivet.

Skolans centrala läge med en gångbro över till Kungsbacka  Innerstad som har ett stort utbud av restauranger, fik, butiker, mataffär och mycket mer. Närheten till Kulturhuset Fyren med bibliotek och köpcentret Kungsmässan.

Vår organisation
Yrkeshögskolan Kungsbacka är en icke-vinstdrivande utbildningsorganisation som samarbetar med Chalmers, Högskolan i Halmstad samt organisationer och näringsliv i Göteborgsregionen och norra halland. Genom utlandspraktik har vi även kontakt med företag i Europa och Asien.

Visa alla utbildningar med Kungsbacka kommun, Yrkeshögskolan Kungsbacka

Utbildningar

Eftergymnasialt
Yrkeshögskola
Ekonomi / Försäljning Ort
Redovisningskonsult/rådgivare Kungsbacka
Teknik
Industri och produktion
CAD-konstruktör produktutveckling Mekanik/Plast Kungsbacka

Visa alla

Hitta till utbildaren

Kungsbacka kommun, Yrkeshögskolan Kungsbacka

Södra Torggatan 16
43430 Kungsbacka