Visa allastudier.se som: Mobil

Logistiker- och transportledare

Kunskapscompaniet Ankaret AB
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Eskilstuna
390 yh-poäng
Heltid

Logistiker- och transportledare

Logistiker- och transportledare

Gillar du att styra upp och planera?

Som logistiker och transportledare leder du och skapar hållbara flöden för varor och transporter som är effektiva, ekonomiska och miljövänliga. Man kan arbeta både lokalt, regionalt och internationellt. Många företag söker just denna kompetens och du har stor chans att få jobb.

Förkunskaper

Särskilda förkunskaper

Utbildningen kräver utöver grundläggande behörighet minst betyget E (godkänt) eller motsvarande kunskaper i gymnasiekursen lageradministration och terminallogistik 200 p. Denna kunskaps kan också valideras om yrkeserfarenhet finnes.

Preparandutbildning

Vi kan göra en anpassad preparandutbildning för att du ska nå upp till behörighetskraven. Preparandutbildningen kan ske dels på vår skola, dels på distans via vår lärportal. Vi anpassar efter behoven. Det är skolan som avgör om du har möjlighet att tillgodogöra dig utbildningen och därmed är behörig.

Yrkeserfarenhet

Du kan vara behörig genom att tidigare ha jobbat i branschen och med de arbetsuppgifter som motsvarar förkunskapskraven. Detta kallas reell kompetens. Även i detta fall, om yrkeserfarenheten inte riktigt når upp till behörighetskraven, finns eventuellt möjligheten att läsa en kompletterande preparandutbildning.

Tidigare utbildning

Har du tidigare studerat på gymnasiet eller på Komvux behöver du ha de kurser som anges i behörighetskraven för varje utbildning. Du kan även ha en utländsk utbildning som motsvarar kraven.
Bor du i ett annat nordiskt land och är behörig till motsvarande utbildning i det landet är du även behörig
till utbildningen i Sverige.

Hitta till utbildaren

Kunskapscompaniet Ankaret AB

Recensioner

Det finns inga recensioner för Logistiker- och transportledare

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön