Visa allastudier.se som: Mobil

.NET Developer

KYH AB Stockholm
Sammanfattning
Yrkeshögskola
Nacka
430 yh-poäng
Heltid

.NET Developer

.NET developer

Utveckla framtidens hemsidor, appar och system inom Microsoft teknologier i en kreativ och eftertraktad yrkesroll.

Om utbildningen

Som .NET developer utvecklar du kod inom Microsofts olika teknologier och skapar framtidens hållbara och innovativa lösningar för webbsidor, appar och gränssnitt.

Under utbildningen rustas du med gedigna kunskaper i webbutveckling med utgångspunkt i Microsofts .NET-plattform och kommer framför allt att använda programmeringsspråket C#. C# är nära besläktat med många andra språk, vilket gör det enklare att senare lära sig andra programmeringsspråk.

Som .NET developer arbetar du med kod, testning och systemutveckling tillsammans med kunder och övriga utvecklare, och samarbetar även tätt med andra yrkesroller. Utbildningen och yrkesrollen passar dig som, utöver god teknisk kunskap, har en bra samarbets- och problemlösningsförmåga – och är duktig på att förstå uppdragsgivarens och slutanvändarens behov. Enligt en prognos från branschorganisationen IT- och Telekomföretagen kommer det i Sverige saknas omkring 70 000 programmerare år 2022, vilket gör att efterfrågan på denna typ av kompetens är stor och arbetsmöjligheterna är många.

Förkunskaper

För att bli antagen till den här utbildningen behöver du gymnasieexamen från Sverige eller annat land med minst godkänt betyg i:
Matematik B / Matematik 2
Svenska B / Svenska 2 / Svenska som andraspråk 2
Engelska B / Engelska 6
Programmering A / Programmering 1
Saknar du något behörighetskrav?
Vi kollar inte bara på ditt gymnasiebetyg utan också på ditt CV och dina kunskaper som helhet. När du ansöker fyller du i “reell kompetens” med en motivering, samt bifogar CV och andra intyg eller utbildningar som vi kan göra bedömning på.

Dessutom kan du bli behörig genom att gå en av våra kostnadsfria preparandkurser. Läs mer under fliken preparandkurs.

Hitta till utbildaren

KYH AB Stockholm

Recensioner

Det finns inga recensioner för .NET Developer

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön