Visa allastudier.se som: Mobil

Barn och fritid

Lärgården
Sammanfattning
Komvux
Stockholm
Klassrum
Startdatum: Löpande - Stockholm

Barn och fritid

Barn och fritid är ett yrkesprogram och vänder sig till dig som vill arbeta som barnskötare eller elevassistent. Vill du läsa hela utbildningen barn och fritid så tar det 1,5 år. Du kan välja att söka till enstaka kurser eller till nivå A och B samtidigt. Svenska som andraspråk 1 kan du läsa samtidigt med A- och B-nivå. Du ansöker till C-nivå senare. Du kan läsa våra kurser på distans eller på dagtid här i våra lokaler på Södermalm.

Har du arbetat inom barnomsorg tidigare har du möjlighet att få dina kunskaper validerade. Utbildningen innehåller arbetsplatsförlagt lärande, APL. Har du funderingar på vad du ska söka så ring oss: 08-880190.

Barn och fritid är ett alternativ för dig som vill gå en barnskötare utbildning. Och passar det dig bättre så kan du alltså läsa en barnskötare distans utbildning här hos oss.

Lärgården

Lärgårdens verksamhet kännetecknas av en humanistisk syn på människan. Vi vet att alla som söker till oss har olika behov och förutsättningar. För oss handlar utbildning om att ta vara på Din nyfikenhet och hjälpa Dig att hitta ett eget sätt...


Läs mer om Lärgården och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lärgården

Recensioner

Det finns inga recensioner för Barn och fritid

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: