Visa allastudier.se som: Mobil

Vård och omsorg - undersköterska

Lärgården
Sammanfattning
Komvux
Stockholm
Klassrum
Startdatum: Löpande - Stockholm

Vård och omsorg - undersköterska

Studier inom Vård och omsorg ger en yrkesutbildning och vänder sig till dig som vill arbeta inom hälso- och sjukvård, psykiatri, äldreomsorg och med personer som har funktionsnedsättning. Efter avslutad utbildning kommer du ha de kunskaper som behövs för att arbeta inom hälso och sjukvård och socialtjänst. Läser du hela utbildningen Vård och omsorg tar det 1,5 år.

Vill du t.ex. arbeta som undersköterska, stödassistent, skötare i psykiatrisk vård, boendestödjare eller personlig assistent, så har du hamnat rätt!

Du kan välja att läsa hela programmet eller komplettera dina kunskaper med enstaka kurser. På Lärgården kan du att välja mellan olika studieformer; dagtid, distans och en dag/veckan erbjuds på A- och B-nivå. C-nivå erbjuds dagtid och distans. Utbildningen innehåller, arbetsplatsförlagt lärande, APL. Har du arbetat inom vård och omsorg tidigare så har du möjlighet att få dina kunskaper validerade.

Lärgården har också Lärlingsutbildning för dig som vill arbeta som skötare inom psykiatrisk verksamhet eller som vårdare/stödassistent med inriktning mot funktionsnedsättning.

Lärgården

Lärgårdens verksamhet kännetecknas av en humanistisk syn på människan. Vi vet att alla som söker till oss har olika behov och förutsättningar. För oss handlar utbildning om att ta vara på Din nyfikenhet och hjälpa Dig att hitta ett eget sätt...


Läs mer om Lärgården och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lärgården

Recensioner

Det finns inga recensioner för Vård och omsorg - undersköterska

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön