Hotel Management Diploma

Les Roches
Sammanfattning
Högskola / Universitet
Marbella
Engelska
Klassrum
Startdatum: Löpande - Marbella

Hotel Management Diploma

Det treåriga programmet Hotel Management Diploma är öppen för alla studenter, 18 år och över, som har gått klart gymnasiet. Det är designat för att ge eleverna en snabb väg till en anställning.

Hotel Management Diploma program lärs ut på Engelska och fokuserar på administration och management, kunskaper kring mat och kundrelationer.

För mer information, ladda ner Academic Program som PDF.

Semester 1 - Hotel Operations I (HOI)

Den första terminen kommer dina studier att förbereda dig för olika ”Front-of-the-house”-avdelningar på internationella restauranger och hotell.

Dina studier fokuserar också på utländska språk, med fokus på lyssna, förstå och tala, data/IT och städning.

Semester 2 - Praktik (5-6 månader)

Under den första praktiken kommer eleven öva på de saker som eleven lärde sig under första terminen, samt för att få en känsla för industrin. Praktiken innefattar service (restaurang, barer, rumsservice) eller Rooms Division (reception, hushållning, städning).

Semester 3 - Hotel Operations II (HOII)

Tredje terminen bygger på det du redan lärt dig, och förbereder dig för olika jobb i avdelningarna kring “Back-of-the-house”, som kök, konditori och bageri.

Kursen kommer innehålla praktiska detaljer, som övervakning och förvaltning. Du kommer att bygga på kunskaper i de språk du lärde dig under första terminen.

Semester 4 - Hotel Operations III (HOIII)

Den fjärde terminen förbereder dig för hur de viktigaste principerna på ett internationellt hotell och på en restaurang,

Din utbildning kommer att innehålla praktiska detaljer, men den största vikten kommer lägas på tillsyns- och ledningsprinciper. Du kommer även fortsätta öka dina kunskaper i de språk i lärde dig under första och tredje terminen.

Semester 5 - Praktik (5-6 månader)

Under den andra praktiken kommer eleven arbeta i en professionell restaurang som kommer utveckla elevens kunskaper, som att arbeta under press, kommunicera med kollegorna och planera sin tid.

Semester 6- Praktik (5-6 månader)

Din sista praktik är inom ämnet Administration och Ledning och ger dig möjligheten att ta beslut, komma med nya strategier för projekt. Kursen öppnar oftast många dörrar till framtida karriärer.

NOTE: Eleverna kan slutföra sin sista praktik efter termin 3, iställer för termin 5, om Akademin har godkänt det.

Examen & Intyg

Diploma program

Les Roches

Les Roches uttalande av allmänna ändamål Les Roches erbjuder utbildningsprogram ackriderade av the Commission on Institutes of Higher Education (CIHE) of the New England Association of Schools and Colleges. Les Roches erbjuder lektioner på engelska till alla studenter utan att...


Läs mer om Les Roches och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Hotel Management Diploma
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Les Roches

Recensioner

Det finns inga recensioner för Hotel Management Diploma

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Hotel Management Diploma från Les Roches, fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön