Visa allastudier.se som: Mobil

Affärsjuridiska kandidatprogrammet med Europainriktning, Franska

Linköpings universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Linköping
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Linköping

Affärsjuridiska kandidatprogrammet med Europainriktning, Franska

Sikta på en karriär i internationell miljö – det affärsjuridiska programmet med Europainriktning förenar ämnena juridik och ekonomi med det franska språket och Frankrikes rättskultur.En affärsjurist som vill arbeta internationellt måste ha goda kunskaper i språk och om affärs- och rättskulturer i andra länder. På affärsjuridiska programmet med Europainriktning lär du dig att samarbeta över kulturgränser och att använda dina juridiska kunskaper i ett internationellt sammanhang.Efterfrågan på affärsjurister med kunskaper om utländsk rätt är stor på både svensk och internationell arbetsmarknad. Våra studenter får anställning inom både privat och offentlig sektor, inom och utanför Sverige. Efter avslutade studier har du rätt kompetens att arbeta i varuproducerande företag, inte minst större exportbolag, och i olika typer av tjänsteföretag, konsultbyråer och organisationer. Statlig förvaltning, såsom Utrikesdepartementet, kommuner och landsting anställer också affärsjurister.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivåsamtMatematik 3b/3c, Samhällskunskap 1b/(1a1 och 1a2), Engelska 6, Franska 3ellerMatematik C, Samhällskunskap A, Engelska B, Franska steg 3(Områdesbehörighet A4/4)

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Linköpings universitet

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Affärsjuridiska kandidatprogrammet med Europainriktning, Franska

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: