Visa allastudier.se som: Mobil

Fransk affärskultur - från teori till praktik

Linköpings universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start


Distans
Vår 2022

Distans
Höst 2021

Fransk affärskultur - från teori till praktik

Vill du göra affärer med Frankrike och undrar vad du som svensk behöver tänka på när du vill kommunicera med franska affärsmän? Vilka kulturella skillnader finns och hur kan du förhålla dig till dessa? Kursen ger både en allmän teoretisk bakgrund i kulturell analys samt konkreta exempel på det franska sättet att kommunicera i olika professionella sammanhang. Du kommer också få tillfälle att träna och förbättra din franska genom att förbereda och hålla kortare föredrag på franska. Kursen ges både helt på distans och på Campus Linköping och bygger på lektioner och självstudier. Undervisningsspråk är franska. Deltagande i kursen på distans förutsätter tillgång till Internetansluten dator. Interaktion mellan lärare och kursdeltagare sker individuellt och i grupp via ett kommunikationsforum. Kursen läses med fördel som fortsättningskurs efter kursen Intercultural Communication 2,5 hp. Områdesbehörighet gäller för utbildning som startar fram till och med 31/5 2022, vilket påverkar meritvärde för sökande med vissa gymnasiebetyg. Enligt föreskrift UHRFS 2019:3 upphör de därefter att gälla och särskilda förkunskaper gäller enligt UHRFS 2019:1, 2020:4 samt 2020:5.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Franska 3 eller Franska steg 3 (Områdesbehörighet A2/2, där undantag ges för svenska)

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Fransk affärskultur - från teori till praktik

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön