Visa allastudier.se som: Mobil

Grafisk design och kommunikation, kandidatprogram

Linköpings universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Norrköping
180 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2020 - Norrköping

Grafisk design och kommunikation, kandidatprogram

Här lär du dig att använda verktygen för grafisk design. Designarbetet innebär studier i hur marknaden ser ut och vilka kanaler som kan användas för att nå den tänkta målgruppen. Du läser allt från tekniska kurser i digital bildhantering och online-publicering till konstvetenskap, företagsekonomi och immaterialrätt. Du arbetar mycket i grupp med verklighetsanknutna projekt och lär dig gruppdynamik och projektmetodik parallellt tidsplanering, budgetplanering och konflikthantering. Efter examen kan du arbeta med grafiska profiler, varumärkesutveckling, formgivning av marknadsförings- och informationsmaterial eller design av grafiska användargränssnitt för olika plattformar.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivåsamtMatematik 2b/2c, Samhällskunskap 1b/(1a1 och 1a2)ellerMatematik B, Engelska B och Samhällskunskap A.(Områdesbehörighet A4/4,där undantag ges för Matematik 3/Cför sökande med Matematik 2b/2c/B)

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Linköpings universitet

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön