Visa allastudier.se som: Mobil

Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem

Linköpings universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Västervik
180 hp
Heltid
Startdatum: Höst 2020 - Västervik

Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem

Som grundlärare i fritidshem får du det bästa av två världar: i skolan är du lärare i musik, bild eller idrott och på eftermiddagen är du en viktig närvarande vuxen som är skicklig på barns kommunikation, fritid och kultur. Du utbildas för att möta elever mellan 6 och 12 år före, efter och under skoldagen. Som färdig lärare har du egen undervisning, men är också en tydlig ledare under eftermiddagens fritidsaktiviteter. Du sätter elevernas sociala utveckling i fokus, du ser och förstår eleverna i de olika sammanhang de finns i.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivåsamtNaturkunskap 1b/(1a1 och 1a2), Samhällskunskap 1b/(1a1 och 1a2)ellerEngelska B, Naturkunskap A, Samhällskunskap A(Områdesbehörighet A6a/6a)

Examen & Intyg

Grundlärarexamen

Linköpings universitet

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön