Visa allastudier.se som: Mobil

Innovativ programmering, kandidatprogram

Linköpings universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Linköping
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Linköping

Innovativ programmering, kandidatprogram

Denna utbildning är helt fokuserad på praktisk programmering. Här får du lära dig programmeringens språk, plattformar och hantverk hands-on. Du utvecklar din förmåga som programmerare på ett hantverksmässigt sätt genom att skriva mycket kod i olika typer av projekt, och genom att löpande reflektera över vad bra kod egentligen innebär. Du kodar både på egen hand och i projektgrupper med andra studenter. Du blir skicklig på att lösa programmeringsproblem och att skriva kod på ett snyggt, effektivt och strukturerat sätt. Under utbildningen bygger du upp en egen samling av kreativa programmeringsprojekt som du kan visa för framtida arbetsgivare. Det finns alltid en stor efterfrågan på skickliga programmerare, oavsett konjunktur. Efter examen är du en självständig, professionell programutvecklare.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivåsamtMatematik 3cellerMatematik C.(Områdesbehörighet A8/8, där undantag ges för Fysik 1/A, Fysik 2/B, Kemi 1/A samt Matematik D för sökande med matematik C)

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Linköpings universitet

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Innovativ programmering, kandidatprogram

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: