Visa allastudier.se som: Mobil

Kinesiska för yrkeslivet - fortsättningskurs i muntlig språkfärdighet

Linköpings universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2022 - Distans

Kinesiska för yrkeslivet - fortsättningskurs i muntlig språkfärdighet

Har du lärt dig prata lite kinesiska och vill ta steget till att göra den praktiskt användbar i yrkeslivet? Den här kursen riktar sig till de som läst motsvarande steg 3 på gymnasiet (ungefär 300 timmar) och syftar till att utveckla muntliga färdigheter som är användbara inom yrkeslivet. Kursens upplägg fokuserar på kommunikativa övningar och praktisk språkfärdighet. Kursen ges både helt på distans och Campus Linköping och bygger på lektioner och självstudier. Kursen kan läsas fristående eller tillsammans med Kinesiska för yrkeslivet - fortsättningskurs i skriftlig språkfärdighet. Deltagande i kursen på distans förutsätter tillgång till Internetansluten dator. Interaktion mellan lärare och kursdeltagare sker individuellt och i grupp via ett kommunikationsforum. Områdesbehörighet gäller för utbildning som startar fram till och med 31/5 2022, vilket påverkar meritvärde för sökande med vissa gymnasiebetyg. Enligt föreskrift UHRFS 2019:3 upphör de därefter att gälla och särskilda förkunskaper gäller enligt UHRFS 2019:1, 2020:4 samt 2020:5.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Kinesiska steg 3 eller motsvarande (Områdesbehörighet A2/2, där undantag ges för svenska)

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Kinesiska för yrkeslivet - fortsättningskurs i muntlig språkfärdighet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön