Visa allastudier.se som: Mobil

Kultur och samhälle i Spanien

Linköpings universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Linköping
7.5 hp
Deltid
Startdatum: Vår 2020 - Linköping

Kultur och samhälle i Spanien

Kursen ger en överblick av Spaniens samhällsstruktur, historia, geografi, samhällsliv och kulturella förhållanden. Kursen behandlar utvalda områden av spanskt kultur- och samhällsliv baserade på informations- och kommunikationsteknologiska medier. Efter kursen förväntas studenten kunna: - visa grundläggande kunskaper för Spaniens historia, samhälle och kultur- redogöra för centrala aspekter av Spaniens samhällsutveckling och samhällsstruktur - identifiera och diskutera likheter och skillnader i levnadsförhållanden och umgängesformer i Sverige och Spanien- behärska centrala delar av det spanska ordförrådet. Kursen ingår som en del i Spanska 1.

Förkunskaper

Spanska B-språk C eller Spanska steg 3 eller Spanska 3. Områdeskurser enligt områdesbehörighet 2. Dispens ges för Engelska B.

Linköpings universitet

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön