Visa allastudier.se som: Mobil

Magisteruppsats i socialt arbete

Linköpings universitet
Sammanfattning
Avancerad nivå (Magister- och Masterexamen)
Norrköping
15 hp
Heltid
Startdatum: Vår 2020 - Norrköping

Magisteruppsats i socialt arbete

DENNA KURS INGÅR I MASTERUTBILDNINGEN I SOCIALT ARBETEI kursen fördjupas och används kunskaper om aktuell forskning och utveckling inom socialt arbete, liksom kunskaper om för ämnet relevanta teoretiska utgångspunkter och vetenskapliga metoder. Under kursen skall den studerande under handledning planera, genomföra och rapportera en självständig vetenskaplig undersökning som försvaras och diskuteras vid ett seminarium.Den studerande skall kritiskt granska och diskutera ett annat vetenskapligt arbete.

Förkunskaper

SocionomexamenellerKandidatexamen 180 hp i huvudområdet socialt arbetesamt30 hp godkända i socialt arbete på avancerad nivå varav minst 7,5 hp i vetenskapsteori och vetenskaplig metod.Godkänd svenska och engelska motsvarande grundläggande behörighet på grundnivå.

Linköpings universitet

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön