Visa allastudier.se som: Mobil

Möbeltapetsering - Malmstens, kandidatprogram

Linköpings universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Stockholm
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2020 - Stockholm

Möbeltapetsering - Malmstens, kandidatprogram

Programmet vänder sig till dig som är intresserad av historiska och framtida aspekter av stoppmöbler och deras plats i vår miljö. Du läser en kombination av praktiska, teoretiska och konstnärliga kurser där samverkan med snickeri­, design­ och konserveringsprogrammen samt övningar i visuell kommunikation och gestaltning ger dig en gedigen grund till en framtida profession. Du lär dig att ta tillvara och utveckla det traditionella tapetserarhantverket, och utvecklar din förståelse för de värden som är förknippade med kulturprodukter. Du får kunskap om material, tekniker, stilutveckling och metoder och arbetar främst med naturmaterial. I slutet av utbildningen kan du välja att inrikta dig på produktutveckling och modelltapetsering inom industrin. Du kan också välja bevarande och konservering för att som tapetserare kunna ta hand om vårt stoppade kulturarv.

Förkunskaper

Grundläggande behörighetsamtantagning genom alternativt urval.Ansökningsinformation med instruk­tioner om uppgifter för portfolio/arbetsprover finns längre ner på programmets sida.

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Linköpings universitet

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Möbeltapetsering - Malmstens, kandidatprogram

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: