Visa allastudier.se som: Mobil

Professionsspråk: Français en action - tillämpad franska för arbete och studier

Linköpings universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2022 - Distans

Professionsspråk: Français en action - tillämpad franska för arbete och studier

I en alltmer globaliserad värld är det en fördel på arbetsmarknaden att kunna använda flera främmande språk. Franska är ett språk som används i alla världsdelar och som ständigt växer. Kursen riktar sig till dig som behöver eller kommer att behöva använda franska i ditt yrkesliv, eller till dig som studerar och bygger på praktiska uppgifter, det vill säga att du kommer att göra praktiska uppgifter på franska och att lära dig strategier för att klara dig i olika kontexter. Uppgifterna kan delvis anpassas efter olika behov som finns beroende på yrkesval eller studiesituation. Under kursen får du regelbunden feedback såväl muntligt som skriftligt. Denna kurs riktar sig till dig som har grundläggande kunskaper i franska. Du kommer att läsa helt och hållet på distans. Områdesbehörighet gäller för utbildning som startar fram till och med 31/5 2022, vilket påverkar meritvärde för sökande med vissa gymnasiebetyg. Enligt föreskrift UHRFS 2019:3 upphör de därefter att gälla och särskilda förkunskaper gäller enligt UHRFS 2019:1, 2020:4 samt 2020:5.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Franska 3 eller Franska steg 3 (Områdesbehörighet A2/2, där undantag ges för Svenska och Engelska B)

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Professionsspråk: Français en action - tillämpad franska för arbete och studier

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön