Visa allastudier.se som: Mobil

Professionsspråk: Franska - Grunder i franska

Linköpings universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Linköping
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2022 - Linköping

Professionsspråk: Franska - Grunder i franska

Den här kursen vänder sig till dig som redan har läst lite franska och vill fräscha upp dina kunskaper i språket. Kursen behandlar på ett översiktligt sätt grunderna i fransk grammatik och uttalslära. Under kursens gång tränas du i att uttrycka dig på franska i tal och skrift på grundläggande nivå. I kursen ingår även övning i att förstå talad franska i vardagliga sammanhang och läsning av enklare texter på språket. Kursen lämpar sig väl för dig som vill träna upp dina språkkunskaper inför utlandsstudier eller yrkesverksamhet i ett område där språket talas, men även för dig som vill förbättra din uttrycksfärdighet i vardaglig kommunikation. Områdesbehörighet gäller för utbildning som startar fram till och med 31/5 2022, vilket påverkar meritvärde för sökande med vissa gymnasiebetyg. Enligt föreskrift UHRFS 2019:3 upphör de därefter att gälla och särskilda förkunskaper gäller enligt UHRFS 2019:1, 2020:4 samt 2020:5.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Franska 3 eller Franska steg 3 (Områdesbehörighet A2/2, där undantag ges för Engelska B)

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Professionsspråk: Franska - Grunder i franska

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön