Visa allastudier.se som: Mobil

Professionsspråk: Tyska - Grunder i tyska

Linköpings universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Linköping
7.5 hp
Deltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2022 - Linköping

Professionsspråk: Tyska - Grunder i tyska

Den här kursen vänder sig till dig som redan har läst lite tyska och vill fräscha upp dina kunskaper i språket. Kursen behandlar på ett översiktligt sätt grunderna i tysk grammatik och uttalslära. Under kursens gång tränas du i att uttrycka dig på tyska i tal och skrift på grundläggande nivå. I kursen ingår även övning i att förstå talad tyska i vardagliga sammanhang och läsning av enklare texter på språket. Kursen lämpar sig väl för dig som vill träna upp dina språkkunskaper inför utlandsstudier eller yrkesverksamhet i ett område där språket talas, men även för dig som vill förbättra din uttrycksfärdighet i vardaglig kommunikation.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Tyska 3 eller Tyska steg 3 (Områdesbehörighet A2/2, där undantag ges för Engelska B)

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Professionsspråk: Tyska - Grunder i tyska

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön