Visa allastudier.se som: Mobil

Tekniskt-naturvetenskapligt basår i Norrköping

Linköpings universitet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Norrköping
60 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2021 - Norrköping

Tekniskt-naturvetenskapligt basår i Norrköping

Vill du studera vidare inom teknik eller naturvetenskap men saknar behörighet? Läs vårt basår först! Det består av ett färdigt kurspaket som ger dig en bra förberedelse inför kommande studier. Du bygger din behörighet inom matematik och naturvetenskap och får samtidigt känna på hur det är att studera på universitet. Du gör dig hemmastadd i Linköping eller Norrköping och lär dig den studieteknik som du kommer att behöva när du läser vidare. När du fullgjort basåret har du behörighet som motsvarar områdesbehörighet A9, det vill säga Matematik 4, Fysik 2 och Kemi 1. Slutför du basåret på två terminer har du möjlighet att få en garantiplats till civil- och högskoleingenjörsprogram, kandidatprogram och ämneslärarprogram.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet på grundnivå samt Matematik 2a/2b/2c eller Matematik B (Områdesbehörighet A7/7, där undantag ges för Fysik 1a/1b1/A) Sökande som uppfyller områdesbehörighet 8 eller A8 är inte behöriga till Basåret.

Linköpings universitet

Linköpings universitet är ett av Sveriges större lärosäten med 27 000 studenter, 4 000 anställda och över 120 utbildningsprogram. Linköpings universitet har utbildning och forskning inom teknik och naturvetenskap, medicin och vård, utbildningsvetenskap, samhälls- och beteendevetenskap och humaniora. Linköpings universitets ambition är...


Läs mer om Linköpings universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linköpings universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Tekniskt-naturvetenskapligt basår i Norrköping

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: