Visa allastudier.se som: Mobil

Bildpedagogik II, fortsättningskurs

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Kalmar
30 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2022 - Kalmar
Sista ansökan: 2021-10-14

Bildpedagogik II, fortsättningskurs

Fortsättningskursen fördjupar dina kunskaper i bildpedagogik. Du får lära dig om populärkultur och reklam och hur de både berikar och påverkar våra liv. Vidare kommer du få arbeta med film och foto, lära dig om design och designhistoria samt fördjupa dig i modernismens och postmodernismens konst. Under terminen kommer du även att få skriva en vetenskaplig rapport.Vi tillämpar ett kreativt reflekterande arbetssätt, där teori, praktik, tekniskt kunnande och konstnärliga överväganden samverkar i ett didaktiskt sammanhang. Vi lägger stor vikt vid att studenterna tillägnar sig grundläggande konstnärliga kunskaper. Undervisningen sker i form av gestaltande övningar, föreläsningar, seminarier, uppgifter och laborationer, såväl individuellt som i grupp.På Linnéuniversitetet läser du i nya ljusa och fräscha lokaler vid hamnen i Kalmar. En stor fördel med att läsa i Kalmar jämfört med i våra större universitetsstäder är att det är lättare att få tag i en bostad. Det är även nära till tåg- och busstationen så det är enkelt att pendla om du bor i Småland eller Blekinge.

Förkunskaper

Bildpedagogik I, 30 hp eller motsvarande

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar och vi erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Att studera är mer än att bara utbilda...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Bildpedagogik II, fortsättningskurs
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Bildpedagogik II, fortsättningskurs

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Bildpedagogik II, fortsättningskurs från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön