Visa allastudier.se som: Mobil

Det idrottsvetenskapliga forskningsfältet

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2020 - Distans

Det idrottsvetenskapliga forskningsfältet

Denna kurs syftar till att du ska få en chans att fördjupa dig inom ett (idrottsvetenskapligt) område. Det kan vara ett område som du är särskilt intresserad av. Men det kan också vara ett sätt för dig att läsa in dig på ett specifikt område som du har nytta av inför din masteruppsats. Det idrottsvetenskapliga fältet är brett och inrymmer en mängd tänkbara områden. Följande områden som valts av tidigare studenter är exempel på denna bredd: Mentala processer vid fysisk aktivitet, Effekter av bikarbonat på högintensiv träning, Genusanalys av idrottsforskning, Talangutveckling, Den svenska fotbollens professionalisering och kommersialisering, Idrottspsykologi: viljan att vinna-rädslan att misslyckas, Velocity Based Training, VBT etc. Du väljer själv i samråd med den kursansvarige vad du vill skriva om. Sedan tilldelas du en handledare och tillsammans bestämmer ni vilken litteratur du ska använda. Sedan läser och analyserar du självständigt de valda texterna och författar en forskningsöversikt. Tanken är att du ska sätta dig in ett idrottsvetenskapligt område och kunna presentera och diskutera det.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå. Särskild behörighet: 4IV311 Idrott mellan tradition och förändring, 4IV320 Vetenskapsteori och forskningsetik eller motsvarande.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Det idrottsvetenskapliga forskningsfältet
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetGör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Det idrottsvetenskapliga forskningsfältet från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Det idrottsvetenskapliga forskningsfältet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: