Digitala verktyg i förskolan

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Höst 2023 - Distans

Digitala verktyg i förskolan

I kursen kommer studenterna att arbeta med olika digitala verktyg med syftet att aktivera barnens lärande och upptäckarlust med hjälp av alla sina sinnen. Hur kan barnens kreativitet och skaparglädje utvecklas i samspel med kamrater och pedagoger på förskolan? Vi kommer även att beröra moderna administrativa verktyg för att effektivisera och dokumentera förskolans aktiviteter och för att kommunicera och samverka med barnens vårdnadshavare. Sammankomster: Inga obligatoriska sammankomster. Teknikinformation: Förutsätter tillgång till dator, iPad, headset samt Internetanslutning. Behöver kunna installera program på datorn. Övrigt: All övrig undervisning och kommunikationen sker via en Internetbaserad distansplattform.

Förkunskaper

Lek, lärande och omsorg i förskolan, 15 hpFörskolebarns lärande i matematik, 15 hpEstetiska lärprocesser i förskolan, 7,5 hpFörskolebarns läsande och skrivande, 7,5 hpeller motsvarande.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Digitala verktyg i förskolan
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar


Recensioner

Det finns inga recensioner för Digitala verktyg i förskolan

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Digitala verktyg i förskolan från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön