Enterprising & Business Development

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Program (grundnivå)
Växjö
180 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2023 - Växjö

Enterprising & Business Development

Utveckla dina kunskaper och färdigheter i entreprenörskap. Det är du som skapar framtidens möjligheter och entreprenörsanda. Vill du plugga affärsutveckling och business är detta utbildningen för dig. Programmet ges på campus i Växjö.Enterprising & Business Development (EBD) är en utbildning i företagsekonomi som ger dig de kunskaper och färdigheter som du behöver för att utveckla affärer och verksamheter. Det är en unik utbildning där du arbetar med olika teman som utvecklar din förmåga att känna igen utvecklingsmöjligheter och skapa förändring. Du får kontakter med företag och organisationer redan under din studietid. På så sätt lär du dig kombinera teoretiska kunskaper med praktiska erfarenheter vilket tränar din kreativa förmåga och handlingskraft.Under första terminen av Enterprising & Business Development kommer du arbeta med entreprenörskap och de processer som bygger upp företag och organisationer. Andra terminen ligger fokus på affärs- och verksamhetsutveckling. Termin tre handlar om att driva organisationer och under termin fyra fördjupar du dig i hur man kan driva organisationer på ett hållbart sätt i takt med att världen förändras. Under den femte terminen kan du fördjupa dig inom affärsutveckling eller välja att studera utomlands på något av våra partneruniversitet runt om i världen. Avslutningsvis gör du ett examensarbete som leder fram till en kandidatexamen.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Engelska 6, Matematik 2a alt. Matematik 2b alt. Matematik 2c och Samhällskunskap 1b alt. Samhällskunskap 1a1 + 1a2.

Examen & Intyg

Kandidatexamen

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Enterprising & Business Development
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Enterprising & Business Development

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Enterprising & Business Development från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön