Entreprenörskap, hållbarhet och samhällsförändring, masterprogram

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Växjö
120 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Höst 2023 - Växjö

Entreprenörskap, hållbarhet och samhällsförändring, masterprogram

Vill du bidra till samhällsutveckling som entreprenör? Är du intresserad av entreprenörskapets roll för såväl ekonomisk som ekologisk och social hållbarhet? Då är denna utbildning för dig. Utbildningen hålls på engelska och förbereder dig på en karriär i internationella sammanhang.Masterprogrammet Entreprenörskap, hållbar utveckling och samhällsförändring har ett hållbarhetsperspektiv på entreprenörskap och affärsutveckling. Utbildningen ger dig kunskaper och färdigheter att på vetenskaplig grund självständigt och kritiskt förhålla dig till de entreprenöriella processer som pågår i samhällets alla sektorer: näringslivet, offentlig sektor och civilsamhället.Utbildningen fokuserar på entreprenörskapets roll för ekonomisk, social och ekologisk hållbarhet för individ, organisation och samhälle. Det gör att programmet passar dig som vill bidra till samhällsutveckling genom entreprenörskap. Under utbildningen utvecklar du ditt självständiga vetenskapliga tänkande kring entreprenörskap och samhällsförändring, samtidigt som du utvecklar kunskaper och färdigheter om och i entreprenörskapets praktiker. Denna fördjupade förståelse ger dig redskap att driva eller underlätta entreprenörskap genom att starta en egen verksamhet, utveckla lokalsamhällen eller för att arbeta med utvecklingsprocesser i etablerade företag, myndigheter och ideella organisationer.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå samt särskild behörighet: Kandidatexamen inom företagsekonomiskt, samhällsvetenskapligt, humanistiskt huvudområde, eller motsvarande Engelska 6 eller motsvarande.

Examen & Intyg

Masterexamen

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Entreprenörskap, hållbarhet och samhällsförändring, masterprogram
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Entreprenörskap, hållbarhet och samhällsförändring, masterprogram

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Entreprenörskap, hållbarhet och samhällsförändring, masterprogram från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön