Visa allastudier.se som: Mobil

Förberedande matematik för högskolestudier IV

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2023 - Distans

Förberedande matematik för högskolestudier IV

Förberedande matematik för högskolestudier IV är lämplig för dig som har tänkt läsa någon kurs eller program på högskolan där man använder matematik och vill börja väl förberedd. Naturligtvis är kursen till även för dig som har ett intresse för matematik.Denna kursens nivå är satt så att den ger en mer grundlig genomgång/repetition av den matematik som ges tredje läsåret på gymnasiets naturvetenskapliga och tekniska program. Kursen fokuserar på den gymnasiematematik som ges i kursen Matematik 4 med många exempel och tillämpningar från teknik och naturvetenskap.Kursen ges helt på distans utan fysiska träffar. Föreläsningar i form av genomgångar av teori och exempel spelas in och finns tillgängliga på kurssidan så att du som student inte behöver vara uppbunden till speciella tider. Här finns också inspelande lösningar till vissa av uppgifterna i läroböckerna. De båda digitala inlämningsuppgifterna (görs på distans) kan göras vid valfri tidpunkt under kursens gång och den digitala tentan (görs på distans) kan göras när som helst under kursens sista vecka.Kursen ger inte någon särskild behörighet i matematik för att komma in på kurser eller program på högskolan.Kursen är studiemedelsberättigande.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Matematik 4 alternativt 1MA013.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar och vi erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Att studera är mer än att bara utbilda...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Förberedande matematik för högskolestudier IV
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetRecensioner

Det finns inga recensioner för Förberedande matematik för högskolestudier IV

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Förberedande matematik för högskolestudier IV från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön