Visa allastudier.se som: Mobil

Fördjupningskurs i polisiärt arbete

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Distans
30 hp
Deltid
Startdatum: Vår 2020 - Distans

Fördjupningskurs i polisiärt arbete

Denna fördjupningskurs i polisiärt arbete inleds med en genomgång av centrala frågor och aktuella teman inom polisiärt arbete. Kursen tar avstamp i den praktiska verksamheten och forskning om polisen och om polisiärt arbete. Nästa delkurs behandlar hur utvärderingar av praktisk verksamhet kan läggas upp och utformas för tillämpning i polisiärt arbete. I kursen ingår att genomföra en mindre utvärdering. Den tredje delkursen behandlar datainsamlings- och analysmetoder och är en förberedelse för den avslutande delkursen, det självständiga uppsatsarbetet. Inom ramen för uppsatsen görs insamling och bearbetning av eget material som presenteras i en mindre uppsats.

Förkunskaper

Förutom grundläggande behörighet för högskolestudier krävs godkända kurser motsvarande 120 högskolepoäng inom samhälls- beteendevetenskap eller juridik varav minst 60 högskolepoäng i huvudområdet polisiärt arbete, eller motsvarande.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetJobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön