Visa allastudier.se som: Mobil

Human factors inom sjöfarten

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2021 - Distans

Human factors inom sjöfarten

Human factors inom sjöfarten, 7,5 hp fokuserar på mänskliga, tekniska och organisatoriska aspekter av ett hållbart transportsystem. Kursens syfte är att presentera, diskutera och kritiskt granska olika perspektiv, teorier och metoder som används för att förstå människans roll i ett hållbart transportsystem. Här ingår bland annat hur människans kognitiva, mentala och fysiska förmågor och begränsningar påverkar säkerhet och prestationen i det dagliga arbetet och hur ett systemperspektiv kan främja utformningen av hållbara arbetsmiljöer inom sjöfarten. I kursen ingår en fallstudie där du själv väljer vilket fokus du vill använder teorier och metoder för att utvärdera en arbetsuppgift eller arbetsplats.Kursen ges som självstudiekurs på distans. Utöver det ingår det ett antal frivilliga kursträffar med studiebesök, samt möjlighet till arbete i grupp på campus.

Förkunskaper

Avklarade akademiska studier om minst 180 hp inom område relevant för sjöfartsvetenskap samt färdighet motsvarande Engelska B, IELTS or TOEFL.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Human factors inom sjöfarten
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetGör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Human factors inom sjöfarten från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Human factors inom sjöfarten

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: