Visa allastudier.se som: Mobil

Kunskapsdelning i globala informationssystem team

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans, Växjö
7.5 hp
Deltid
Kommande starter

Plats & start


Växjö
Vår 2021

Distans
Vår 2021

Kunskapsdelning i globala informationssystem team

Efter genomförd kurs ska studenten kunna utforska, jämföra och kritiskt värdera olika perspektiv inom området kunskapsdelning i globala team. Redogöra för och beskriva kulturens inverkan på globala team, i organisatorisk och nationell kontext samt identifiera och lösa kunskapsdelningsproblem i teamarbete. Samt praktiskt använda kunskapskodifierings och kunskapsöverföringsmetoder. Under kursen hanteras följande områden:Teori och metod för att förstå och förklara kunskapsdelning i globala teamTeori och metod för att förstå och förklara ur ett kulturellt perspektive på hur globala team fungerar. Teori och metod för att kodifera och överföra kunskap, särskilt inom globala team. Undervisningen bedrives med hjälp av distansplattform, utan några fysiska träffar. Undervisningen består av skriftliga instruktioner för studentarbeten, enskilt och i grupp. Undervisningsspråk: engelska Förkunskapskrav: Antagen till Informationssystem, masterprogram och 30 hp avklarade kurser på programmet, ELLER, B.Sc. inom IT området, (Datavetenskap, Informatik, Medieteknik), ELLER, 3 års relevant anställning inom IT industri. För mer information se kursplanen.

Förkunskaper

Antagen till Informationssystem, masterprogram och 30 hp avklarade kurser på programmet, ELLER, B.Sc. inom IT området, (Datavetenskap, Informatik, Medieteknik), ELLER, 3 års relevant anställning inom IT industri.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa dig att allt är möjligt, oavsett vilket mål du har med dina studier. För att du som student ska utvecklas och nå dina mål satsar universitetet extra på möjligheten till internationella...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Kunskapsdelning i globala informationssystem team
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Kunskapsdelning i globala informationssystem team från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Kunskapsdelning i globala informationssystem team

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: