Visa allastudier.se som: Mobil

Mästerskapscoaching - Coachens roll i prestationsutveckling mot internationella mästerskap

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2022 - Distans

Mästerskapscoaching - Coachens roll i prestationsutveckling mot internationella mästerskap

Dagens elitidrott kräver ledare/coacher med ett stort kunnande och ett ständigt utvecklingsfokus. Den professionella kunskapen fördjupas och förfinas ständigt genom idrottsvetenskaplig forskning. Den interpersonella kunskapen med relationella dimensionen blir påtaglig och synlig i många sammanhang då det i mästerskapen ofta krävs att kunna agera och reagera både uppåt, utåt och in mot sin organisation. Den intrapersonella dimensionen är en högst nödvändig ingrediens för att som coach själv hänga med i den föränderliga idrottens kontext. Denna kurs ska hjälpa dagens och morgondagens coacher att bättre förstå och därmed verka i en utvecklings- och prestationskultur. För att kunna nyttja kursen på ett bra sätt krävs ett engagemang i en elitdrottsmiljö där praktiken kan användas i studiesyfte.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå samt särskild behörighet med minst 90 högskolepoäng i huvudområdet idrottsvetenskap eller motsvarande samt minst 5 års dokumenterat ledarskap inom elitidrott.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar och vi erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Att studera är mer än att bara utbilda...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Mästerskapscoaching - Coachens roll i prestationsutveckling mot internationella mästerskap
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar


Recensioner

Det finns inga recensioner för Mästerskapscoaching - Coachens roll i prestationsutveckling mot internationella mästerskap

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Mästerskapscoaching - Coachens roll i prestationsutveckling mot internationella mästerskap från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön