Pedagogik i arbetsliv, utbildning och vardag III

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Distans, Växjö
30 hp
Heltid/Deltid

Pedagogik i arbetsliv, utbildning och vardag III

Kursen vänder sig till dig som är intresserad av att kunna arbeta med lärande och förändringsarbete i arbetsliv, utbildnings- eller vardagssammanhang. Kursen syftar främst till att du ska utveckla kunskaper som gör att du kan kritiskt granska och värdera vetenskapliga texter, samt på ett tillförlitligt sätt kunna genomföra och sammanställa en undersökning/studie i form av en kandidatuppsats. Dessa kunskaper är relevanta för alla som möter texter av vetenskaplig karaktär, sammanställer texter/rapporter eller genomför analyser/uppföljningar/utvärderingar i sitt arbete.Vi lägger stor vikt vid erfarenhetsutbyte mellan studenter och erbjuder alla våra studenter tillgång till en varierad lärmiljö. Både helfartskurser och halvfartskurser har därför regelbundna schemalagda träffar, inspelade föreläsningar och diskussionsforum samt e-mötesverktyg i vår lärplattform. Om du läser helfart träffar du dina studiekamrater på Campus Växjö dagtid ungefär två gånger per vecka, läser du halvfart träffas ni via e-mötesverktyget Zoom, under sen eftermiddag en gång i veckan.För att kunna delta i distanskursen behöver du ha tillgång till och kunna använda dator med kompetenta kontorsprogram som t.ex. Word (Office 365 finns gratis tillgängligt för studenter). Utöver detta krävs även att du har tillgång till god internetuppkoppling, headset och webbkamera och kan hantera ljud och bildinställningar för att ha möjlighet att medverka och interagera i kursens träffar och uppgifter. Kontaktperson och kursansvarigMarie Gunnarsson, Halvfart DistansMarie Gunnarsson, Helfart CampusKursen ersätter Pedagogik III (2PE70E) och Arbetslivspedagogik III (2PE50E) fr o m HT 2019.

Förkunskaper

Pedagogik i arbetsliv, utbildning och vardag 60 hp eller motsvarande.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Kalmar och Växjö. Universitetet erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Utbildningar ges både på campus och på distans. Att studera...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Pedagogik i arbetsliv, utbildning och vardag III
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Pedagogik i arbetsliv, utbildning och vardag III

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Pedagogik i arbetsliv, utbildning och vardag III från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön