Visa allastudier.se som: Mobil

Projektkurs i Datorteknik

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Växjö
7.5 hp
Deltid
Startdatum: Vår 2020 - Växjö

Projektkurs i Datorteknik

Projektinriktad kurs där deltagarna genomför ett programutvecklingsprojekt. Projektet görs individuellt eller i grupper om högst två studenter. Programspråk, hårdvaruplattform och utvecklingsmiljö varierar, ambitionen är att det ska vara modernt och nytt. Projektet kan kombineras med hårdvaruutveckling, men det är inte obligatoriskt. Kursdeltagarna träffas en gång per vecka och då redovisar alla muntligt utveckling och svårigheter i respektive projekt. Efter avslutat projektet redovisas detta muntligt inför hela kursens deltagare och skriftligt med en rapport.

Förkunskaper

Minst ett års universitetsstudier i elektro- eller datorteknik (motsvarande 60 hp) inkl.kursen Datorteknik I (1ED022), 7,5 hp eller motsvarande.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linnéuniversitetet

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön