Visa allastudier.se som: Mobil

Självständigt arbete (Master) i idrottsvetenskap

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
15 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2021 - Distans

Självständigt arbete (Master) i idrottsvetenskap

Självständigt arbete (Master) i idrottsvetenskap, 15 högskolepoäng, är en uppsatskurs där den studerande får möjlighet att fördjupa sina kunskaper inom ett valt idrottsvetenskapligt område. Kursens huvudsakliga innehåll utgörs av således av planering, genomförande, avrapportering av en vetenskaplig studie, samt en kritisk granskning av annat ett självständigt arbete. Undervisningen består av kontinuerlig kontakt med en handledare som stödjer den studerande i sin vetenskapliga process. Kursen kan till exempel användas för en specialistexamen eller förbereda för forskarstudier.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå samt särskild behörighet: minst 90 högskolepoäng i huvudområdet idrottsvetenskap eller motsvarande huvudområde samt ett självständigt arbete på avancerad nivå (magister) inom huvudområdet, eller motsvarande, omfattande 15 högskolepoäng.Svenska B/svenska 3 och Engelska B/engelska 6.Särskild behörighet:4IV311 Idrott mellan tradition och förändring (7,5 hp)4IM001 Vetenskaplig teori och metod (7,5 hp)4IV320 Vetenskapsteori och forskningsetik (7,5 hp)4IV319 Det idrottsvetenskapliga forskningsfältet (7,5 hp)4IV323 Fördjupning i vetenskaplig metod (7,5 hp)eller motsvarande.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Självständigt arbete (Master) i idrottsvetenskap
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

LinnéuniversitetetGör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Självständigt arbete (Master) i idrottsvetenskap från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Det finns inga recensioner för Självständigt arbete (Master) i idrottsvetenskap

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: