Visa allastudier.se som: Mobil

Skogsbruk och klimat ur ett systemperspektiv

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Fristående kurser (avancerad nivå)
Distans
7.5 hp
Deltid
Distans
Startdatum: Vår 2022 - Distans
Sista ansökan: 2021-10-14

Skogsbruk och klimat ur ett systemperspektiv

Skogsbruk begränsas i denna kurs till att på systemnivå studera interaktioner mellan eller kombinationer av skog, människor och globalt klimat för att utifrån den senaste tillämpad forskning bättre kunna beskriva skogsbrukets roll i samhället. Skogliga biologiska system inkluderar i denna kurs träds grundläggande fysiologiska och ekologiska interaktioner som del av skogens totala biomassaproduktion. Kursen syftar till att tillhandahålla en tvärvetenskaplig undervisningsplattform för att främja förståelsen av skogsproduktion vid olika klimat-, miljö- och ekologiska förhållanden. Kursen inkluderar studier hur skogsskötsel, drivning, logistik och leveranskedjor integrerar med biomassaproduktion för att utveckla förmågan hos studenter att bedöma klimatfördelarna med olika skogsskötselsystem. Vidare ges möjlighet att tillämpa och utvärdera klimatfördelar med olika skogsskötselsystem samt bedöma deras roll i globala klimatsystem.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet för studier på avancerad nivå. Särskild behörighet: minst 15 hp inom något av ämnena skogsskötsel, skogsbruk, skogsproduktion eller forskningsmetodik inom skogsbruk och skoglig planering eller modellering.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Ett modernt, internationellt universitet i Småland

Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet där allt är möjligt. Linnéuniversitetet finns i Växjö och Kalmar och vi erbjuder över 150 utbildningsprogram och 1 300 fristående kurser inom en rad olika områden. Att studera är mer än att bara utbilda...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Gör en intresseanmälan

Få svar på dina frågor om Skogsbruk och klimat ur ett systemperspektiv
Kom i kontakt med skolan
Inga kostnader eller förbindelser

Hitta till utbildaren

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar


Recensioner

Det finns inga recensioner för Skogsbruk och klimat ur ett systemperspektiv

Gör en intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Skogsbruk och klimat ur ett systemperspektiv från Linnéuniversitetet , fyll i dina uppgifter:

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön