Visa allastudier.se som: Mobil

Verksamhetsförlagda studier med anknytning till kulturarv

Linnéuniversitetet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Kalmar
30 hp
Heltid
Startdatum: Vår 2020 - Kalmar

Verksamhetsförlagda studier med anknytning till kulturarv

Under den verksamhetsförlagda utbildningen provar du hur det praktiskt fungerar på en arbetsplats. Du arbetar hela terminen på en arbetsplats med anknytning till ditt huvudområde och lär dig om verksamhetens många delar. Du får möjlighet att lära dig och visa hur den egna kompetensen och utbildningens studieresultat kan användas praktiskt. Du skriver ett projektarbete som du planerar och genomför i enlighet med de behov och önskemål som finns på arbetsplatsen. Arbetsplatsen väljer du själv, i samråd med kursansvarig och du kan läsa kursen var som helst i Sverige, och även utomlands.Kursen läses antingen som sista termin inom Linnéuniversitetets utbildningsprogram Kulturarv i samtid och framtid eller som fristående kurs. Behörighetskrav är 90 högskolepoäng inom något av ämnena arkeologi, historia, kulturgeografi, religionsvetenskap eller motsvarande. Du måste även ha avklarat ett godkänt examensarbete innan praktiken börjar.I kursen ingår tre obligatoriska seminarier samt läsning av kurslitteratur och regelbundna inlämningar och examinering av korta skriftliga uppgifter som hjälper dig att lära dig mer om arbetsplatsen och dina egna möjliga karriärvägar.

Förkunskaper

90 hp i något av ämnena Arkeologi, Historia, Kulturgeografi, Religionsvetenskap, eller motsvarande samt examensarbete för kandidatexamen.

Linnéuniversitetet Facebook

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet

Linnéuniversitetet - En plats för kunskap, idéer och utveckling

Linnéuniversitetet bildades 2010 då Högskolan i Kalmar och Växjö universitet slogs samman. Det är ett nyfiket och ungt universitet som har 32 000 studenter, 150 utbildningsprogram och cirka 2500 fristående kurser.  Linnéuniversitetet är ett modernt, internationellt universitet som vill visa...


Läs mer om Linnéuniversitetet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Linnéuniversitetet

Pedalstråket 11
392 31 Kalmar

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön