Visa allastudier.se som: Mobil

Studera Fashion Business med STS Study Abroad på London College of Fashion, England

London College of Fashion - STS Study Abroad
Sammanfattning
Högskola / Universitet
London
Startdatum: Löpande - London

Studera Fashion Business med STS Study Abroad på London College of Fashion, England

Låt drömmen om modebranschen bli sann
Är du modeintresserad och nyfiken på hur du kan använda ditt intresse till en framtida karriär? På London College of Fashion finns rätt utbildning för dig. Upplägget på studierna är framtaget för att både utveckla din kreativitet och ge dig grundläggande affärskunskaper.

Din framtida karriär
Framtida yrken efter en Fashion-utbildning kan vara exempelvis PR-­agent, stylist, säljare, inköpare, produktutvecklare eller modejournalist. Utbildningarna på London College of Fashion är utformade med både obligatoriska och valbara kurser, vilket ger dig möjlighet att fokusera på det som du tycker är mest intressant.

Två olika inriktningar
Med STS Study Abroad kan du studera två olika modeinriktningar på London College of Fashion:

  • Fashion Business
  • Fashion Media & Communication

Fashion Business passar dig som vill lära dig mer om den affärsmässiga delen av modebranschen och Fashion Media & Communication är perfekt för dig som är nyfiken på mode i kombination med media. Har du svårt att välja? På London College of Fashion kan du testa på två olika områden inom ett och samma läsår. Du väljer alltså om du vill studera en inriktning per termin eller om du vill studera en och samma inriktning under hela ditt läsår. Vi hjälper dig hitta det som passar dina mål.

Studera med STS Study Abroad på London College of Fashion. Samla på sig en värdefull portfolio från en skola som är välkänd i branschen och få möjlighet att knyta värdefulla kontakter i modestaden London!

Godkänt av CSN
Studierna på London College of Fashion är godkända av CSN, vilket innebär att du har rätt att söka studiemedel för dina utlandsstudier.

Boende ingår – unika studiepaket
Vi på STS Study Abroad har lång erfarenhet av studier utomlands och vill gärna dela med oss av vår expertkunskap till dig. Vi hjälper dig, steg för steg, genom hela ansökningsprocessen. För oss är det också viktigt att du känner dig trygg under hela studietiden, därför har vi STS Study Abroad-personal på plats på våra studieorter. När du studerar utomlands med STS Study Abroad ingår även boende, vilket gör våra studiepaket unika.

Vi ser fram emot att hjälpa dig ta första steget till ditt livs största äventyr!

Förkunskaper

Allmän behörighet för högskolestudier. Avklarad STS Study Abroad-intervju. Lägst betyg G/E i engelska A/steg 5 eller B/steg 6.

London College of Fashion - STS Study Abroad

Är du intresserad av mode? Ditt intresse kan bli ditt framtida jobb. På London College of Fashion (LCF) utbildas morgondagens ledare inom modeindustrin. Här kan du studera Fashion Business eller Fashion Media & Communication med STS Study Abroad och lägga grunden...


Läs mer om London College of Fashion - STS Study Abroad och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

London College of Fashion - STS Study Abroad