Visa allastudier.se som: Mobil

Hållbarhet och miljö

Lunds universitet
Sammanfattning
Grundnivå (Högskole- och Kandidatexamen)
Distans
30 hp
Heltid
Distans
Startdatum: Vår 2021 - Distans

Hållbarhet och miljö

Är du intresserad av hållbarhet? Få har verklig kunskap om hur hållbarhet skapas. Hållbarhet och miljö är en tematermin* som ger dig verktygen.p>

Utbildningen passar både dig som har tänkt att jobba med hållbarhetsfrågor och dig, som mer indirekt, kommer att ha frågorna på ditt bord inom exempelvis framtida chefsuppdrag.

Du får lära dig grunderna för de processer som styr miljön och klimatet. Hållbarhet är beroende av teknikutveckling och kunskap om effekter olika åtgärder medför. Men för att något ska hända krävs att människor ändrar sitt beteende och här får du lära dig mer om debatt, politik och verklighet.

Nya företeelser dyker upp och kan på kort tid påverka människors beteende. Kunskap om cirkulär ekonomi och om ledarskapets betydelse för hållbarhet är viktiga kompetenser i yrkeslivet. även vi människor kan använda våra resurser på ett hållbart sätt och kan på så sätt påverka vår hälsa genom livet.

* Lunds universitet har satt samman ett antal kurser från olika ämnesområden till två tematerminer, varav Hållbarhet och miljö är den ena och den andra är Vård och hälsa i ett globalt perspektiv.

Förkunskaper

Grundläggande behörighet

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitetRecensioner

Det finns inga recensioner för Hållbarhet och miljö

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: