Visa allastudier.se som: Mobil

Handelsrätt: Arbetsrätt II

Lunds universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Lund
15 hp
Heltid
Klassrum
Startdatum: Vår 2021 - Lund

Handelsrätt: Arbetsrätt II

Arbetsrätten är central för nästan alla människor och verksamheter. Vi tillbringar en stor del av våra liv på arbetsplatserna, vår sociala ställning, vår inkomst och pension är relaterad till arbete och arbetsrätt. På den arbetsrättsliga fortsättningskursen, HARG06, utgår vi från tidigare kurser i arbetsrätt och fördjupar i tongivande delar och breddar kunskaperna inom andra delar. Den som har fullgjort kursen HARG06 har en mycket god kunskap om svensk arbetsrätt och vet hur arbetsrättsligt material hanteras, hur kollektivavtal kan se ut och hur socialförsäkringssystemet är uppbyggt. Vi diskuterar nya arbetsrättsliga fenomen och lösningar och hur rättsordningen reglerar eller kan tänkas reglera dessa.

http://www.har.lu.se/kurser/harg06

Förkunskaper

Grundläggande samt för studerande inom Personal- och arbetslivsprogrammet krävs Arbetsrättslig grundkurs (PEAB04) samt Personal- och arbetslivsfrågor i en ekonomisk kontext (PEAB05) eller motsvarande. För övriga studerande krävs Arbetsrätt I (HARA06) samt Juridisk översiktskurs (HARA04) eller motsvarande.

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Recensioner

Det finns inga recensioner för Handelsrätt: Arbetsrätt II

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön

Du kanske också är intresserad av: