Italienska: Grundkurs

Lunds universitet
Sammanfattning
Fristående kurser (grundnivå)
Lund
30 hp
Heltid/Deltid
Kommande starter

Plats & start

Sista ansökan


Lund
Höst 2023

Lund
Höst 2023

Lund
Vår 2024
2023-10-15

Italienska: Grundkurs

Kursen är en grundläggande kurs i italienska. Den ger skriftlig och muntlig språkfärdighet genom träning i ordkunskap, uttal, hörförståelse, talfärdighet och grammatik, samt övergripande kunskaper om italienskt språk, italiensk litteratur och italienskt samhälle, kultur och historia.

 

Kunskapsprov

Om du har mycket goda förkunskaper i italienska och önskar söka till vår Grundkurs, ITAA11/ITAA01, finns det möjlighet att göra ett kunskapsprov för att styrka att du har de förkunskaper som krävs (minst steg 2, Nybörjarkurs I eller motsvarande).

Prov anordnas av institutionen den 30 september, 9:00-12:00, här på plats på SOL i Lund. Ett ytterligare tillfälle finns måndagen 8 januari 2024, 17:00-20:00. Vi kan inte erbjuda test på distans.

Om du vill göra ett prov, kontakta: Joel Bertilsson joel.bertilsson@sol.lu.se - för provet den 30 sept: senast den 26 september, och för provet den 8 januari från och med 2023-12-18 till 2024-01-02. 

https://www.sol.lu.se/kurs/ITAA01

Förkunskaper

Grundläggande behörighet + Engelska 6, Italienska 3

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Italienska: Grundkurs

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön