Masterutbildning i industridesign

Lunds universitet
Sammanfattning
Program (avancerad nivå)
Lund
120 hp
Heltid
Klassrum

Masterutbildning i industridesign

Masterprogrammet i Industridesign består av individuella industridesignprojekt, workshops och ytterligare teoretiska kurser.

Skolan för industriell design erbjuder dig en kreativ miljö med utmärkta workshopfaciliteter. Du kommer att delta i och bidra till att skapa kunskap inom designområdet. Genom att organisera utställningar, seminarier och workshops kommer du att förmedla ditt arbete och delta i den offentliga debatten. 

Efter avslutad utbildning är du väl förberedd på att fortsätta dessa diskussioner, vare sig det är som designer, entreprenör, designkoordinator, chef eller forskare, inom den offentliga eller privata sektorn.

Programmet ges på engelska.

https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-TAIDE

Förkunskaper

Avlagd examen med relevans till den sökta utbildningen. En digital portfölj med egenhändigt utförda arbeten inom området som klart visar att den sökande har goda förutsättningar att kunna tillgodogöra sig utbildningen. Engelska 6.

Examen & Intyg

Masterexamen

Lunds universitet

Lunds universitet

Lunds universitet har sin naturliga plats bland Europas främsta lärosäten. Som Skandinaviens största enhet för högre utbildning och forskning bedriver universitetet idag verksamhet inom ett brett spektrum av ämnen. På Lunds universitet arbetar cirka 6 800 personer – lärare, forskare, administrativ...


Läs mer om Lunds universitet och visa alla utbildningar

Hitta till utbildaren

Lunds universitet


Recensioner

Det finns inga recensioner för Masterutbildning i industridesign

Jobb & Lön

Var finns framtidens jobb & hur mycket kommer jag att tjäna?

Få koll på vad du kan tjäna efter din utbildning och om den branschen är värd att investera din tid i.

Till Jobb & Lön